Back on Track fodrad hundjacka

Vinterjacka - Perfekt passform - Vattenavvisande
Den utmärkta passform på Back on Tracks fodrade jacka skyddar hundens viktigaste muskelgrupper och det känsliga område kring magen. Tack vare Weltex-fodret kan hunden hålla värme, utan att den blir överhettad. Det ut...
Läs mer
219,60 kr Club OLIVERS pris

Från 164,70 kr Inte medlemspris

Ordinarie pris 549,00 kr Normalt pris

Club Olivers pris är valt:

  • Spara 25% på foder och godbitar
  • Spara upp till 60% på vård och utrustning
  • Alltid fri frakt på foder
  • om du väljer att prenumerera får du ytterligare 10% i rabatt 

Den utmärkta passform på Back on Tracks fodrade jacka skyddar hundens viktigaste muskelgrupper och det känsliga område kring magen. Tack vare Weltex-fodret kan hunden hålla värme, utan att den blir överhettad.

Det utvändiga tyget är sytt av vattenavvisande polyester med hög andbarhet. Storleken kan justeras i nacken och framtill för optimal passform. Jackan har elastiska benstroppar baktil, hål vid nacken för kopple samt öppning med dragkedja för svansen. Jackan är även utrustad med reflexer på sidorna - för din och hundens säkerhet.

Fås från str. 34-70. Se storleksguide under "Fakta". Jackans mått anger avstånd från nacke till svansrot.

Artikelnummer: Back on Track vinterdækken til hund

Funktion:
Alla Back on Tracks produkter är framställda av Welltex, ett material som ger en värmande, behaglig känsla. Vid framställning av polyester- eller polypropylentrådar smälts keramiska partiklar in i trådarna. Dessa keramiska partiklar skickar värmen tillbaka till kroppen. Värmen som skickas tillbaka, består av långvågig värmestrålning, vilket är samma som långvågig infraröd strålning. För att uppnå absolut bästa effekt, är det viktigt att tyget ligger så nära hundens päls som möjligt. Anledning till detta är, att det skall ha möjlighet att reflektera kroppsvärmen. Funktionen bygger på att ju mer värme hunden själv alstrar, desto mer effekt ger produkten. Därfär är det bra att använda Back on Tracks produkter vid uppvärmning, träning och andra fysiska aktiviteter. Tyget känns varmt och behagligt. Back on Track kan användas till att värma upp muskler innan tröning, men det viktigaste är förmågan att förebygga skador.

Användarvägledning:
Alla Back on Track produkter skall användas stegvis i början. Använd produkten högst i 4 timmar de första 2-3 dagarna. Efter introduktionsperioden kan man öka användningen till minst 8 timmar per dygn för att uppnå bäst Back on Track effekt. Vid användning av produkterna under längre tid, bör man ta paus regelbundet. Använd endast produkten i överänsstämmelse med instruktionerna och inte vid dräktighet.

Back on Track produkterna kan maskintvättas vid 30 grader med ett milt tvättmedel utan blekmedel. Använd inte sköljmedel. Får inte torktumlas.

Storleksguide:

Jackans mått anger avstånd från nacke till svansrot. Mät därför avståndet frå halsbandet till svansroten för att ta reda på din hunds storlek. Kom ihåg att de angivna måtten endast är en riktlinje för olika raser. Mät alltid din hund för att hitta rätt storlek.

Back on track størrelsesguide til hunde

OLIVERS

FASTA FODERLEVERANSER

Pig

Spara 10%
vid varje köp

Car

Fast leverans
- du väljer hur ofta

 
  • Aldrig mer slut på hund- och kattfoder.
  • Spara 10% på dina foderinköp.
  • Ingen binding - nem ændring af interval
  • Ingen bindning - enkel och snabb intervalländring.
  • Fyll i intervallet till vänster – och du är i gång.
Vill du veta mer? Klicka här och läs vår guide Læs mere om abonnement Stäng