SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Classic

OLIVERS satsar på naturliga råvaror

Med en enkel men revolutionerande idé öppnade OLIVERS sina virtuella dörrar för första gången 1998. Drömmen var att kunna erbjuda hund- och kattfoder av hög kvalitet och till bra priser genom att utesluta fördyrande mellanhänder. Idag har drömmen blivit sann och OLIVER'S är en av de mest omtyckta leverantörerna av foder i Norden. OLIVERS hundfoder finns i en mängd olika varianter för att tillgodose det just din hund behöver och tycker om. Det som är gemensamt för alla OLIVERS foder är att de endast innehåller naturliga råvaror och inga tillsatser som kan vara skadliga för ditt husdjur. OLIVERS är också väl medvetna om att våra fyrfotade vänner inte är vegetarianer, och alla foder som exempelvis Classic hundfoder har därför ett generöst köttinnehåll. Detta gör att fodret både är näringsrikt och mycket välsmakande. Hos OLIVERS hittar du också andra djurtillbehör som din katt eller hund kan tänkas behöva såsom skålar, koppel och kosttillskott.

Classic hundfoder för alla raser och åldrar

Det är av största vikt att välja rätt foder, då till exempel ett energisnålt foder kan göra att din valp inte får all den energi den behöver för att växa och leka. Medan ett energirikt foder till en mindre aktiv hund i längden kan leda till övervikt och öka riken för diverse sjukdomar. Det kan vara svårt att veta vilket foder man ska välja för att undvika hälsofarorna som är kopplade till dålig kosthållning. OLIVER'S Classic hundfoder erbjuder därför sina kunder ett brett sortiment och har någonting som passar alla. Du hittar bland annat Classic hundfoder Adult Lamb, Senior Classic, Weight Control Classic, och Large Breed Classic. För en äldre hund är exempelvis Senior Classic hundfoder ofta ett bra val. Fodret innehåller mycket protein som hjälper din hund att bevara muskelmassa så att den får ett fortsatt aktivt liv. Skulle det sedan vara så att din hund inte faller för smaken på sitt nya foder har du alltid möjlighet att utnyttja smakgarantin. Detta innebär att du kan skicka tillbaka ditt Classic hundfoder helt utan extra kostnad och få dina pengar tillbaka. Om du vet med dig att din hund är en finsmakare när det gäller mat, är ett alternativ att beställa hem ett urval av mindre provpåsar. Du ger då hunden själv möjlighet att välja ut sin nya favorit bland smaker som lamm, fisk och kyckling.

Classic hundfoder är "love in a bag"

OLIVER'S Classic hundfoder är framtaget i samarbete med veterinärer och med hundens bästa som prioritet. När du köper Classic hundfoder kan du känna dig trygg med att din hund får i sig alla näringsämnen den behöver. Passa även på att utnyttja OLIVER'S unika abonnemang med gratis frakt på foder ändå fram till din dörr. När du handlar hos OLIVER'S är det äntligen slut på att släpa hem tunga fodersäckar från affären. När du registrerar dig på hemsidan får du möjlighet att själv välja det foderintervall som passar dig. För den som är osäker finns en guide med genomsnittliga intervaller som kan hjälpa dig att göra en bra första bedömning. Glöm inte heller att dra nytta av OLIVER'S bonussystem för att få ännu mer för dina pengar!