SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Provpåsar

Att välja rätt foder för sitt husdjur, oavsett som det handlar om en ny hundvalp eller vuxen katt som plötsligt verkar ha ändrat personliga preferenser, så kan det var lite marigt att hitta fram till rätt mat för just din fyrbenta favorit. Det händer också att både hundar och katter utvecklar allergier mot vissa livsmedel precis som vi människor kan göra under livet. Oavsett vilken anledningen är så medför det inte helt sällan som tidigare nämnts en del utmaningar att hitta fram till ett nytt foder som passar, och då har vi på OLIVERS ett perfekt alternativ: prova dig fram till rätt foder för din hund eller katt med hjälp av våra provpåsar.

Provpåsar till rimliga priser för din bekvämlighet

Med de provpåsar vi har tagit fram så blir det enkelt att testa dig fram till vilken typ av foder som passar just ditt husdjur. Förpackningarna är betydligt mindre än de vanliga förpackningarna med foder för både hund och katt som vi har i vårt sortiment. Dessa provpåsar är dessutom mycket billigare, vilket gör det fullt möjligt att testa så många som du behöver innan du hittar just det foder som passar ditt husdjur. När du väl hittat rätt så har vi dessutom ett stort och noga utvalt utbud av både katt- och hundfoder där du garanterat hittar din katts eller vovves nya favorit. Att hundar kan äta med god aptit även när fodret inte är det optimala kommer inte som någon nyhet för de flesta hundägare, och problem som uppstår till följd av fel foder kan därför ta ett tag att konstatera. Det är av denna anledning som våra provpåsar har en generös storlek, så att du ska kunna testa fodret under en lite längre period för att se hur hundens mage och dess övriga tillstånd fungerar med det nya fodret.

Välj en leverantör av provpåsar och foder som bryr sig

På OLIVER’S Petfood så bryr vi oss om ditt husdjur och vi vill att ni ska få ett så långt och friskt liv tillsammans som det bara är möjligt. Det är bland annat en av anledningarna till att vi har valt att ta fram dessa provpåsar med hundfoder. Då kan du hitta rätt enklare och på så sätt se till att din hund alltid äter det foder som den mår absolut bäst av. Missa inte heller att vi har liknande provpåsar för din katt, vilket också är ett mycket bekvämt och smart sätt att hitta rätt i djungeln av olika sorters foder som finns för din lilla tiger där hemma. Det finns ju så klart fler anledningar att använda sig av oss, och en av dem är vår expertis när det gäller raser både bland hundar och bland katter. Kontakta oss gärna för att få handfasta och initierade råd för just din hund- eller kattras. Vi kan också erbjuda dig en smart prenumerationstjänst på ditt foder för hund och katt, och på så vis så slipper du bekymra dig över när fodret tar slut: du får det istället bekvämt hemskickat i lagom tid tills det är dags att fylla på foder.