SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS NATURLIGT GODIS

Spannmålsfritt

Allergivänligt hundfoder utan spannmål.

OLIVER'S satsar på bra råvaror – Testa spannmålsfritt hundfoder

Hos OLIVER'S Petfood kan du hitta mängder av olika fina husdjursartiklar. Företaget har det mesta för hund och katt och vet med sin samlade kunskap och erfarenhet sedan 1998, vad som faller både djurägare och husdjur i smaken. Här finns allt du behöver för att hålla hunden och katten friska och pälsen blank. Borstar, skålar, djurbäddar och olika näringsrika typer av djurfoder. Fodret är tillverkat av rena råvaror och recepten är framtagna i samråd med veterinärer och näringsexperter så att du ska kunna ge din hund eller katt det bästa. Hundar och katter föredrar kött, och i foder från OLIVER'S finns det gott om den varan. Förutom att djuren brukar uppskatta den rika smaken på fodret så ger det också en hög mättnadskänsla, och du behöver inte oroa dig för att ditt husdjur behöver en extra portion.

Se vargen i din hund

Om man ser till hundens ursprung så inser man snabbt att även om våra trogna vänner helst vill sitta i soffan och kela så är de i grund och botten domesticerade vargar, och köttätare mår bäst om de får ett foder där huvudingrediensen är kött. Somliga hundar kan till och med utveckla allergier om de får foder som innehåller för mycket spannmål. OLIVER'S har spannmålsfritt hundfoder som passar hundar med allergi. Det finns i smakerna kyckling, lamm och fisk, och finns även som ett glutenfritt alternativ. För att få ett spannmålsfritt hundfoder med bra kolhydratkällor har potatis, ärtor och sötpotatis tillsatts. Om du vill ge din allergiska hund lite lördagsgodis som grädde på moset kan du komplettera den dagliga dosen av spannmålsfritt hundfoder med en liten efterrätt av <a href=''http://www.olivers-petfood.se/hund/hundgodis/allergivanliga/''>allergivänligt hundgodis. Det kommer säkert att uppskattas. Hos OLIVER'S behöver din hemmavarg inte jaga för att få mat. Det räcker att du som är matte eller husse enkelt beställer ett lämpligt foder ur det breda och väl utprovade sortimentet. Det levereras ända hem, du slipper vara orolig för att det ska ta slut och du slipper besväret med att bära hem det från affären.

Prenumerera på hundens favoritfoder

Spannmålsfritt hundfoder finns för hundar av alla raser och alla åldrar, samt till hundar som har en tendens till övervikt. Om din hund lätt går upp i vikt kan du även tänka på att aktivera hunden med fler promenader, eller kanske köpa en underhållande <a href=''http://www.olivers-petfood.se/hund/leksaker-och-utrustning/''>leksak som den kan hålla igång med. Hundar är lekfulla och även en lat hund kan piggna till om man kastar boll med den. När du har hittat ett spannmålsfritt hundfoder som hunden tycker om kan du även prenumerera på det. Då får du fodret levererat hem till dig med jämna mellanrum. Det är enkelt och smidigt, och helt utan bindningstid. Inför varje leverans meddelas du, och kan enkelt lägga till andra produkter om du vill. Prova spannmålsfritt hundfoder från OLIVER'S. Här hittar du näringsrik och hälsosam hundmat utan spannmål som din hund tycker om. OLIVER'S tycker att alla hundar har rätt till ett allergivänligt och välsmakande spannmålsfritt hundfoder.