SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Valp-/Juniorfoder

Det välrenommerade företaget OLIVERS Petfood har stor erfarenhet av att sälja produkter för hund och katt. Ända sedan 1998 har de levererat husdjursartiklar av hög kvalitet till nöjda kunder.

OLIVER'S har foder för din valp

I sortimentet finns skötselprodukter, djurleksaker och foder. Djurfodret levereras ända fram till din dörr och är av högsta kvalitet. OLIVER'S djurmat innehåller endast rena råvaror och genomgår regelbundna kvalitetskontroller. Recepten har utvecklats i samarbete med veterinärer och näringsexperter och innehåller de ingredienser som är lämpliga för hundar och katter. Eftersom en del husdjur lider av allergier finns varken vete, korn, råg eller soja i fodret. Dessa beståndsdelar anses nämligen vara allergiframkallande. Däremot finns det en stor andel kött i fodret – det bästa hundar och katter vet. Om du snart ska skaffa valp, eller redan har gjort det, så har OLIVER'S också valpfoder som är särskilt anpassat för valpars känsliga magar. Valpar behöver mycket mat när de växer, och hos OLIVER'S hittar du det du behöver.

Ge valpen mat ofta

Det är få saker som är så ljuvligt som en valp. Den har silkesmjuk päls och vassa tänder och är ständigt full av leklust. Valpar är mycket aktiva och kräver mycket näring för att orka hålla igång och växa samtidigt. OLIVER'S har paket med valpfoder som är anpassat efter ålder och behov, och förutom den nyttiga valpmaten innehåller varje paket också en liten tuggleksak så att valpen har något att jobba med när det börjar klia i tänderna. Valpar mår bra av att äta ganska ofta och man kan ge dem mat flera gånger om dagen. Om man ger dem torrfoder bör man blötlägga fodret en stund innan det är matdags så att inte valpen får ont i magen. Upp till tre månaders ålder behöver en valp dubbelt så mycket energi som en vuxen hund med samma vikt, och därför är det viktigt att valpen får ett väl sammansatt valpfoder. OLIVER'S valpfoder innehåller endast bra råvaror och ger hög mättnadskänsla, vilket är bra för den unga hunden. En valp bör ha en långsam och jämn tillväxttakt för att bli en stark och frisk hund i sitt vuxna liv. Unga djur som växer har stort behov av protein, och OLIVER'S valpfoder innehåller en lämplig mängd. Den som är intresserad av att läsa mer om protein kan hitta intressanta fakta på OLIVER'S hemsida.

Pyssla om din valp

Förutom ett bra valpfoder behöver valpen en del tillbehör och mycket omsorg. OLIVER'S har fina hundbäddar och korgar som en valp kan känna sig trygg i. I anslutning till korgen kan du placera en trevlig matskål och naturligtvis behöver hunden också en vattenskål med färskt vatten i. OLIVER'S har många fina skålar att välja mellan. En valp kräver mycket uppmärksamhet från början, men blir i gengäld så småningom din bäste vän. Ge din valp en bra start med ett lämpligt valpfoder, och njut av att se den utvecklas till unghund. Om du inte vet vilket valpfoder du ska välja kan du fråga OLIVER'S kundservice. Där får du snabbt svar på dina frågor så att du kan börja handla valpmat