SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Hundgodis

Torkad småfisk till katten, eller tuggvänliga klövar med knaprig fyllning till hunden. Det hittar du hos OLIVERS. OLIVERS har sålt godsaker, foder och andra tillbehör för husdjur ända sedan 1998, och har stor erfarenhet av vad både djurägare och djuren själva uppskattar. I sortimentet finns produkter för skötsel, leksaker, djurbäddar och annat smått och gott. Du kan även abonnera på foder, och med hjälp av den utmärkta kundservicen kan du få rådgivning om du har några frågor angående produkter eller foder innan du handlar. På OLIVERS är man mån om sina kunder, och gör allt för att du och dina husdjur ska få den bästa servicen och produkter av hög kvalitet.

Använd hundgodis när du tränar hunden

Till och med gamla hundar kan lära sig nya trick om belöningen är tillräckligt smaklig. OLIVERS har många olika sorters knapriga och väldoftande smakbitar som hundar tycker om. Hundgodis kan användas både för att lära hunden att räcka vacker tass och att hoppa över agilityhinder. Om din hund är misstänksam mot främmande människor så kan hundgodis även användas som muta. Den som kommer med något gott blir ofta väl mottagen. Naturligtvis kan man också ge hunden något gott bara för att den tycker om det. Ett hälsosamt lördagsgodis för hundar är till exempel Whimzees tuggben, som hjälper till att reducera plack och motverka tandsten. Det är helt vegetabiliskt och finns för både stora och små hundar. Hundgodis som innehåller kött finns i smakerna biff, kyckling och lamm. Det finns också godis som är särskilt anpassat för hundar med allergi eller känslig mage. Konsistenserna är alltifrån fasta och knapriga, till krämig pasta eller helt flytande. Treateater L. Treat Roll On Kyckling är ett flytande hundgodis med kycklingsmak som är lätt att stoppa i fickan inför promenaden. För små valpar så finns den läckra Kong Stuff'n Lever-pastan som är full av vitaminer, och mycket uppskattad av godissugna hundar. 

Hundgodis kan vara nyttigt för hunden

Hundgodis från OLIVERS har en balanserad sammansättning så att hunden inte ska bli överviktig, men tänk ändå på att ge hunden ett lämpligt foder och dagliga promenader så att den håller sig sund och frisk. För dig som har en hund som lätt går upp i vikt finns en del intressant information om hundar och kost på OLIVERS hemsida. Att hunden är överviktig behöver inte betyda att du inte kan ge den hundgodis. Hundgodis kan vara nyttigt för din hund också, och tuggandet i sig brukar ha en lugnande effekt som gör hunden tillfredsställd. En del godis bidrar också till att hålla munnen frisk genom att rengöra tänderna, och du slipper boka tid hos veterinären för att ta bort tandsten. Gör din hund glad, och köp godis till hunden från OLIVERS Petfood idag. Med hundkex eller andra godsaker i fickan så kommer du garanterat att ha din hunds fulla uppmärksamhet.