SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Allergivänliga godbitar

OLIVERS har godis för känsliga hundar

OLIVERS har under årens lopp hittat det perfekta receptet på foder och godis för känsliga hundar - rena råvaror utan tillsatser och konserveringsmedel. Våra älskade husdjur mår alltid bäst av att leva ett så naturligt liv som möjligt och det gör de när de får färska varor med rätt näringsinnehåll så att kroppen mår bra. OLIVERS har allergivänliga foder och godbitar som din hund uppskattar. De smakar och luktar som hundgodis ska och de allergivänliga bitarna har dessutom en hälsosam effekt på både insidan och utsidan. Alla hundar har rätt att få något gott när de gjort sig förtjänta av det och med det allergivänliga hundgodiset från OLIVERS så behöver du aldrig oroa dig för att hunden ska få klåda eller andra besvär, orsakade av spannmål eller olämpliga råvaror. OLIVERS har tillverkat hundgodis till känsliga hundar under lång tid och vet hur man gör hundar glada med allergivänliga godsaker.

  • Från 134,00 kr
    Club OLIVERS pris Från 100,50 kr
  • Från 77,00 kr
    Club OLIVERS pris Från 57,75 kr

Allergivänliga godsaker i olika smaker

De knapriga bitarna finns i de läckra smakerna fisk, lamm och kyckling. Använd dem för att belöna din hund med något extra gott när den varit riktigt duktig, eller när du helt enkelt vill skämma bort den med lite lördagsgodis. Det smakliga godiset kan användas till alla hundar, oavsett kondition eller ålder. Råvarorna är livsmedelsgodkända och kvalitetssäkras regelbundet så att du alltid kan vara säker på att din hund får det bästa. I det allergivänliga hundgodiset finns inget spannmål och du kan därför lugnt ge din hund en belöning då och då, utan att behöva oroa dig för att den ska utsättas för de vanligaste källorna till foderrelaterade allergier. De naturliga och knapriga godbitarna är fettsnåla och proteinrika och tuggandet bidrar dessutom till att motverka tandsten. Du som gärna vill borsta din hund blank, tänk på att de smakrika och allergivänliga OLIVER'S Ocean Bites innehåller omega 3. Omega 3 har en positiv effekt på din hunds hud och päls.

OLIVER'S har de hälsosamma verktygen för din hundträning

När du handlar foder, hundgodis eller andra tillbehör för din hund från OLIVER'S får du alltid dina varor inom ett par dagar från beställningen. Med OLIVER'S stora erfarenhet av husdjur kan du också vara säker på att du får varor av hög kvalitet. OLIVER'S allergivänliga hundgodis innehåller mycket kött, vilket är precis vad hundar tycker om. Ta en titt på OLIVER'S fina sortiment av <a href=''http://www.olivers-petfood.se/hund/hundgodis/''>hundgodis och se så många läckra möjligheter du har att skämma bort din hund på. Med den snabba leveransen kan du snart börja träna nya trick med din bäste vän. Hos OLIVER'S kan du även abonnera på foder. Vid varje leverans får du en påminnelse och möjlighet att lägga till varor. Varför inte köpa hundgodis med jämna mellanrum? Då får du det levererat ända fram till dörren och har alltid hundgodis hemma till din trogne kamrat. Gör din hund glad och beställ hem hälsosamt hundgodis redan idag! Din hund kommer att ge dig odelad uppmärksamhet efter att du har börjat träna trick med den nya belöningen.