SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Fyllda hundgodisar

Fyllda hundgodisar gör hunden till gottegris

Hos OLIVERS hittar du smaskiga belöningar som hundar gillar. Med sin breda erfarenhet av vad husdjur tycker om har OLIVERS utvecklat hundgodis som är både gott och nyttigt för din hund. Allt hundgodis är tillverkat av livsmedelsgodkända och högkvalitativa råvaror och utvecklat i samråd med experter. I varje hund finns en varg, trots att hunden sedan länge är domesticerad, och den vill ha samma mat som sina släktingar i det vilda. Hundar föredrar att äta läckert kött och knapriga ben som håller ordning på magen. En hund vill också ha något att syssla med en stund, och då kan ett motståndskraftigt märgben passa bra som hobby i vardagen. Rastlösa hundar kan behöva något att sysselsätta sig med mellan promenaderna, och om de samtidigt får i sig extra protein och dessutom håller tillbaka tandsten så är mycket vunnet för hundens del. I OLIVERS fyllda hundgodisar finns inga konstiga tillsatser eller konserveringsmedel, bara sådant som passar magen på en hund.

Märgben och klövar är naturgodis för hundar

Hundar vill äta naturligt och vad kan väl vara bättre än märgben fyllda med inälvor och kött? Hundar älskar att gnaga och tugga, och ett ben då och då hjälper hunden att hålla tänderna rena och fria från tandsten. För dig som inte vill ge ben till hunden finns även tvättade oxklövar som alternativ. Också oxklövarna innehåller fyllning som smakar och luktar gott för din fyrbente kamrat. Något som verkligen lockar våra trogna vänner är rökta produkter och det kan du också hitta bland OLIVER'S fyllda hundgodisar. Många hundar blir som galna när de känner den mättade doften från rökta produkter och även gamla hundar lär sig snabbt att sitta fint om de får smaka. Fyllda hundgodisar är alltid uppskattade och kan underhålla hunden under långa stunder. Hos OLIVER'S kan du även hitta andra läckra och knapriga godsaker till din bäste vän. Allt <a href=''http://www.olivers-petfood.se/hund/hundgodis''>hundgodis är tillverkat med kunskap, stor erfarenhet och kärlek till djur för att du ska kunna ge det bästa till din hund.

OLIVER'S har mer än bara fyllda hundgodisar

OLIVER'S månar om sina kunder och erbjuder bra service och produkter av högsta kvalitet. Hela 21 personer engagerar sig dagligen i företaget för att du som kund och djurägare ska känna dig trygg och nöjd när du handlar dina husdjursprodukter på nätet. Fyllda hundgodisar är bara en del av alla de fina produkterna. Du kan också köpa godis till katten, abonnera på foder eller köpa djurleksaker. Dina produkter levereras snabbt och säkert ända fram till dörren, och om du har några frågor så ställer gärna OLIVER'S kundservice upp med information och goda råd. Kika på sortimentet - du kommer att hitta många trevliga och nyttiga produkter till dina husdjur. Fyllda hundgodisar är inte bara njutbara rent smakmässigt för hunden, de ger också din hund ett hälsosamt tidsfördriv som visar sig i lugnt och gott humör, blank päls och friska tänder. Gör din hund glad, och köp fyllda hundgodisar som lördagsgodis. Hundgodis från OLIVER'S blir snart favoritkaramellerna för din hund.