SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Knapriga hundkex

Sedan starten 1998 har OLIVERS tillverkat och sålt foder av mycket hög kvalité. Med mångårig erfarenhet vet OLIVERS vad hundar tycker om och mår bra av. Alla OLIVERS medarbetare brinner för djur och detta märks på resultatet. I det foder som OLIVERS säljer finns bara råvaror av förstklassig kvalitet. Det är naturliga råvaror som är godkända som livsmedel och som har tagits fram i nära samarbete med veterinärer och näringsexperter. Allt för att du som djurägare ska känna dig trygg med att din fyrfotade vän får det absolut bästa fodret på marknaden. Allt foder har ett väl balanserat innehåll av fibrer och omega 3, och det är allergivänligt. OLIVERS hundkex är inget undantag vad gäller kvaliteten. I de olika kexen hittar du inga onaturliga tillsatser, och animaliskt protein ingår eftersom det är det din hund behöver. Hos OLIVERS hittar du även många andra djurtillbehör, såsom roliga och stimulerande leksaker som du kan skämma bort din hund eller katt med.

OLIVERS har nyttiga hundkex

Vill du lära din hund att sitta fint, rulla runt eller spela död? Varje hundägare vet hur mycket lättare det är att fostra sin hund och lära den nya saker om hunden får en liten belöning när den lyckats. Vad är då bättre än OLIVERS näringsriktiga och goda hundkex? Att lära hunden att gå på bakbenen går som en dans med mumsiga hundkex och smaskiga godisbitar. En inkallning efter en långpromenad i skogen går också betydligt lättare om hunden får ett litet mellanmål att knapra på vid hemgången. Du som husse eller matte kan, med OLIVERS nyttiga hundkex, vara säker på att hunden dessutom mår bra av belöningen. Ha därför alltid några hundkex i fickan så är det lätt att belöna din hund utan att behöva oroa dig för vad den får i sig. Att få ett nyfiket barn att närma sig din hund är enkelt om den får mata din svansviftande vän med ett litet kex. Upplevelsen att se sin hund vifta på svansen och glädjen i barnets ögon är obetalbar.

Belöna med mumsiga hundkex

Alla produkter som OLIVERS säljer är tillverkade med stor omsorg och allt foder är fritt från vete, korn, råg och soja då personalen på OLIVERS vet att många hundar är allergiska mot detta. OLIVERS hundkex är framtagna med samma höga krav som på hundfodret och hjälper även till att motverka uppkomsten av tandsten. Såväl hundkex som hundgodis är bra för din hund, men bör så klart inte ersätta din hunds ordinarie foder. I sortimentet hittar du både stora och små mumsbitar, allergivänliga godbitar och naturliga gotter som läckert torkat oxkött. Det finns någonting för alla smaker och i alla godisstorlekar. För den som vill belöna sin hund med det där lilla extra är det enkelt och tryggt att handla hos OLIVERS. De varor som du beställer levereras oftast bara två arbetsdagar senare. OLIVERS har även smakgaranti på foderprodukterna som säljs. Tycker din hund inte om sin nya mat kan du returnera din beställning helt kostnadsfritt. OLIVERS vet att bara det bästa är gott nog.