SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Naturligt hundgodis

OLIVERS har det ditt husdjur behöver

För OLIVERS som grundades 1998 är det en självklarhet att förse sina kunder med hund- och kattmat tillverkad av ingredienser av högsta kvalitet. Våra husdjur som finns i både våra hem och hjärtan förtjänar det allra bästa. Men det som vi älskar mest med våra husdjur är ofta deras personligheter. Vissa hoppar och skäller, andra är lugna. En del är riktiga knähundar, andra är busiga. Vissa är glupska och andra väldigt kräsna när det gäller vad de stoppar i magen. Därför har OLIVERS tagit fram ett foder- och hundgodissortiment som ska tillfredsställa alla olika smaklökar. Vare sig det gäller det där goda och smaskiga, som ett torkat fåröra, som kan få hunden att ligga snällt framför brasan i timmar, eller den där munsbiten som får den att sitta fint en extra gång. Vilken sort av hundgodis man än föredrar så har OLIVERS det på sin repertoar och gör både dig och din hund nöjd. Missa inte heller OLIVERS övriga sortiment där man också hittar hund- och kattartiklar som leksaker och ytterplagg.

OLIVER'S har hundgodis till alla

De flesta hundägare har fått erfara att hunden ibland inte lyssnar utan gör precis som den själv vill. Detta kan bero på att din hund inte tycker att det hundgodis du erbjuder den är tillräckligt lockande. Att ha en väluppfostrad hund och lära den olika trick är något av det roligaste en människa och hund kan göra tillsammans. Men tyvärr är det inte alltid så enkelt som man skulle önska att nå dit. Med så många olika sorters hundgodis kan det vara svårt att hitta hundens favorit. Därför erbjuder OLIVER’S en bra kundservice som mer än gärna hjälper sina kunder till både rätt foder samt rätt hundgodis. OLIVER’S goda hundgodis kan motivera hunden och få den att vilja träna extra hårt för att lära sig det du vill. Den rätta produkten kan vara nyckeln till framgång i många lägen och hos OLIVER’S hittar du den perfekta belöningen för din hund.

OLIVER'S hundgodis är naturligt

Under senare tid har kostens betydelse blivit mer och mer uppmärksammad, även när det gäller våra husdjur. Ett nyttigt och hälsosamt foder och hundgodis utan skadliga tillsatser är en självklarhet för de flesta djurägare idag. Därför har OLIVER’S tagit fram ett unikt sortiment av hälsosamt hundgodis gjort på endast naturliga råvaror. På OLIVER’S hemsida hittar man snabbt tydlig information om hela sortimentet av noggrant utvalda produkter. Detta inkluderar bland annat olika sorter av allergivänliga godbitar, fyllda hundgodisar, naturligt hundgodis och knapriga hundkex. Allt detta för att din hund ska få det allra bästa och för att du själv ska känna dig trygg med vad du ger den att äta. Så varför inte ta din träning till en högre nivå redan idag och beställ hem din hunds nya favoriter. Med OLIVER’S snabba leveranser får du din beställning av hundgodis inom kort. Har du några frågor, kontakta gärna kundservice så hjälper OLIVER’S mer än gärna till att besvara dem.