SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Borstar

OLIVERS värnar om våra husdjur

OLIVERS är företaget som alltid sätter din hund och katts bästa i främsta rummet. Alla produkter är väl utvalda för att kunna ge våra fyrfotade vänner det som de både behöver och förtjänar. I utbudet hittar du allt från leksaker, halsband och hundborstar till foder gjort på naturliga råvaror av högsta kvalitet. Allt OLIVERS hundfoder är fullt av protein, vitaminer och viktiga fibrer och gör att din hund alltid är redo för dagens äventyr. Samtliga av OLIVERS varor är lätta att beställa via internet, och behöver du hjälp står en kundservice till ditt förfogande. Som kund kan du dra nytta av de snabba och smidiga hemleveranserna av foder helt utan extra kostnad. Hos OLIVERS hittar du även tips och guider som kan hjälpa dig som djurägare att bättre förstå och ta hand om din hund eller katt på bästa sätt.

Hundborste för frisk och glansig päls

Även om det finns både hundar och katter utan päls är det betydligt vanligare med päls, och med päls tillkommer också behovet av pälsvård. Sax, hundborste och trimmer är verktyg de flesta hundägare behöver ha i sin samling. För den som är intresserad av att följa rasstandarden är trimning och frisering ofta en del av vardagen för din pälsklädde vän. Många utställningsraser har tydliga riktlinjer för hur deras päls ska se ut, och vinst eller förlust kan bokstavligen "hänga på håret". Men att hålla pälsen välfriserad är inte bara en utseendemässig fråga utan handlar också om att göra livet lättare för din hund. Speciellt långhåriga hundar behöver regelbunden pälsvård för att undvika tovor. En misskött päls med tovor kan ge upphov till hudproblem såsom eksem och klåda. En hund i det stadiet lider ofta av smärta och obehag, och bortklippning av tovor och rakning är ofta den enda utvägen. Med en bra hundborste och regelbunden kamning kan man lätt undvika detta. Även korthåriga hundar mår bra av regelbunden pälsvård speciellt under vår och höst. För att slippa en långdragen period där allt från golv till tak täcks av hundhår kan man med en hundborste hjälpa sin hund och snabba på fällningsperioden.

Hundborste och andra pälsvårdsprodukter

I OLIVER´S sortiment hittar du ett brett utbud av kammar, olika trimrar, hundborstar och andra hund- och kattillbehör. Ett schampo och balsam kan exempelvis göra pälsen mer lättkammad. Vill man ta det steget längre har OLIVER´S även många kosttillskott och vitaminer som stärker ditt husdjurs päls från hårets rot och gör den extra glansig. Är det sommar kan också en fästingborttagare och en loppkam vara bra investeringar för att hjälpa dig att skydda ditt husdjur mot angrepp. Vad du än behöver för att ta hand om din hund från öron till svanstopp hittar du det hos OLIVER'S. Genom att kombinera ett välbalanserat och hälsosamt foder med lämplig pälsvård tar du hand om din hund och katt på bästa sätt både på in- och utsidan. Varför vänta när du kan ge din bästa vän vad den behöver redan idag!