SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Kosttillskott till hundar

OLIVERS har allt för dina fyrbenta vänner

OLIVERS finns till för dig som vill ge det allra bästa till din hund och katt. Företaget har varit verksamt sedan 1998 och levererar kvalitetsfoder direkt hem till dig. Du slipper släpa på tunga fodersäckar och kan med abonnemang vara säker på att alltid ha den mat du behöver hemma. OLIVERS unika affärsmodell utesluter dyra mellanhänder och håller därför priserna nere, vilket även resulterar i prisvärda erbjudanden till dig som kund. Förutom smakligt och hälsosamt foder hittar du även exempelvis kosttillskott för hundar, leksaker och andra hund- och kattartiklar här. Hos OLIVERS kan du med ett musklick snabbt och enkelt tillfredsställa din hunds aptit och samtidigt överraska din vän med en rolig leksak. OLIVERS är hundens och kattens butik på nätet.

Kosttillskott för hundar behandlar och förebygger

Några av hundarnas största hälsoproblem idag är nedsatt rörlighet i lederna, hud- och pälsproblem samt allergier i form av eksem. Därför är det viktigt att vi tar hand om vår fyrbenta vän och ger hunden rätt och näringsrik mat samt kosttillskott för hundar. Till ditt husdjur är kosttillskott för hundar ofta nödvändigt, speciellt vid hög ålder, då hunden precis som människan blir stelare och mindre rörlig. Att hundens rörlighet blir sämre kan också bero på att hunden under sin livstid har tränat för mycket. Ett kosttillskott kan därmed hjälpa till att lindra smärtan och till och med bidra till att din vän lever ännu längre. Kosttillskott till hunden är även utmärkt under våren och hösten när den fäller hår. Ett kosttillskott för hundar bestående av B-vitaminkomplex eller en olja med fettsyror kan då hjälpa till att påskynda processen så att ny päls sedan växer ut. Samma kosttillskott ger även kraft och glans åt pälsen. Det finns också kosttillskott för hundar som stärker klor, lindrar och hjälper vid magbesvär. Dessutom finns även kosttillskott för hundar för ett allmänt välbefinnande både som dagligt intag och i form av kurer som tas någon gång per år. Den bästa behandlingen är dock vilket många redan vet att arbeta förebyggande, och det är aldrig för tidigt eller för sent att börja värna om din hunds hälsa och ge kosttillskott för hundar.

OLIVER'S - mer än bara kosttillskott för hundar

OLIVER'S vet att rätt kosttillskott och rätt foder är viktigt för din hunds välbefinnande och för ett långt liv. Förutom kosttillskott för hundar hittar du därför hos OLIVER'S hundfoder som har tagits fram i samarbete med veterinärer och näringsexperter. När du köper foder från OLIVER'S kan du vara säker på att varje måltid innehåller de ingredienser som behövs för att din hund eller katt ska må så bra som möjligt, anpassat till djurets ålder. Dessutom innehåller måltiderna en bra mängd välsmakande kött. Om man saknar erfarenhet och kunskap om djurfoder kan man också få hjälp med att välja rätt typ av foder. Hos OLIVER'S kan man även handla värmande och sköna kläder, godis, halsband samt koppel och mycket mer. Med hjälp av OLIVER'S bra och näringsrika produkter kan du tacka ditt husdjur för all den kärlek du får.