SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Halsbånd, Liner, seler og lys til hunde

År 1998 såg OLIVERS dagens ljus och har sedan dess specialiserat sig på att erbjuda hund- och kattfoder med gratis leverans direkt till din dörr. Passionerade medarbetare med lång erfarenhet borgar för din och dina husdjurs trygghet. Förutom foder har OLIVERS också ett brett sortiment av produkter som inkluderar bland annat leksaker, katt- och hundhalsband och selar till dina lojala kamrater. OLIVERS vill ditt husdjurs allra bästa och i deras utbud finns endast kvalitetsprodukter som du kan lita på. För att göra det ännu bekvämare för hund- och kattägare erbjuder OLIVERS även prenumerationer på foder i intervaller som passar just dig och ditt husdjur. Allt för att du som husse eller matte ska få mer tid över till att bara njuta av din fyrbenta väns sällskap.

Hundhalsband med många användningsområden

Hundar behöver av olika skäl kopplas till exempel då de befinner sig på allmän plats. Vissa människor är hundrädda och känner sig betydligt lugnare när den möter en hundägare som har sin hund i koppel. Eftersom alla hundar tyvärr inte heller alltid kommer överens är det viktigt att hålla sin hund i koppel för att undvika att obehagliga situationer uppstår. På OLIVER´S finns flera olika selar, koppel och hundhalsband för att möta ditt och din hunds behov. Vissa hundar behöver en sele för att slippa onödig belastning på nacke och hals. Ibland kan det även vara praktiskt med ett justerbart koppel för att snabbt och lätt kunna justera längden på kopplet. I sortimentet finns också hundhalsband med text som signalerar till andra hundägare och medmänniskor vilken hund de möter. Vissa hundar älskar att träffa andra hundar, medan andra mår bäst av att få promenera ifred. Då är ett hundhalsband eller koppel, märkt med ”caution”, ”friendly” eller ”no dogs” en tydlig signal till andra hundägare. Både färg och text gör att andra med hund kan välja att hålla avstånd, koppla sin hund eller gå fram för att låta hundarna bekanta sig med varandra.

OLIVER´S har mer än selar, koppel och hundhalsband

OLIVER´S med sin långa erfarenhet inom försäljning av hund- och kattprodukter förser inte bara sina kunder med hundhalsband av högsta kvalitet, utan är också en bra källa till information. I deras blogg hittar man massor av bra tips och intressant läsning om hund- och kattskötsel och träning. OLIVER´S allergivänliga och nyttiga foder har även smakgaranti. Vilket betyder att om fodret mot all förmodan inte faller ditt husdjur i smaken får du returnera det helt utan extra kostnad. OLIVER´S omsorg om din svansförsedda vän gör att du i sortimentet endast hittar praktiska produkter av god kvalitet som underlättar er vardag. Då koppeltvång ofta råder är det viktigt med bekväma och funktionella hundhalsband och selar för alla tillfällen. Till exempel sitter din fyrfota vän säkrare med OLIVER´S bilsele för hund. OLIVER´S har allt detta och många fler produkter såsom leksaker för lek och träning samt bärväskor. Med endast två dagars leveranstid kan du snabbt beställa hem det du behöver och ha det på din dörrmatta inom kort!