SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Hundbäddar & Hundkorgar

Hos OLIVERS hittar du hundbäddar och hundkorgar i många olika storlekar, färger och material. Vi har hundbäddar för stora hundar, små hundar samt riktigt kräsna hundar oavsett storlek.

Hitta hundtillbehör hos OLIVER'S Petfood

Det framgångsrika och populära företaget OLIVER'S Petfood har det rätta för hund- och kattälskare som vill ha det bästa till sina husdjur. De har sålt djurvänliga produkter sedan 1998 och har stor erfarenhet av vad som krävs för att få uppskattning av både tvåbenta och fyrbenta kunder. I sortimentet finns ett brett sortiment av olika foder, belöningssnacks, borstar och andra artiklar för skötsel samt roliga leksaker och tillbehör. OLIVER'S bryr sig mycket om djur och erbjuder därför kunderna varor av hög kvalitet. Du kan få varorna ända fram till dörren så att du slipper bära tungt och om du behöver rådgivning eller har frågor så kan du enkelt kontakta <a href=''http://www.olivers-petfood/kundservice/''>kundservice. OLIVER'S svarar gärna på dina frågor

Trötta hundar vill ofta ligga mjukt

Hundar sover mycket, och precis som hundägarna själva, så tycker OLIVER'S att hundarna ska få ligga bekvämt när de vilar. Hundar tycker om att ha en egen plats, där de vet att de kan få ligga i lugn och ro. Om de vänjer sig vid att ligga i en hundbädd eller hundkorg, så lär de sig snabbt att det är deras egen frizon, och då blir de också mer avslappnade och lugna inomhus. OLIVER'S har många fina hundsängar och bäddar att välja mellan. De finns i olika storlekar och färger för att passa alla, och modellerna varierar mellan korgar av plysch med kant, kuddar och hundsängar i läderlook. Hundar uppskattar korgar med kant, så att de har lite stöd för kroppen när de rullar ihop sig. Om man vill vara säker på att hunden ska känna sig riktigt trygg kan man köpa en hundbädd med tak. OLIVER'S har snygga igloos med avtagbar klädsel, som hunden kan dra sig tillbaka i. För den som önskar en regelrätt hundsäng åt sin bäste vän finns fina exemplar med metallben som passar att möblera vilket rum som helst med. Somliga hundar vill ligga extra mjukt, och andra på fastare underlag. Du som hundägare känner din hund bäst och vet vad som behövs. OLIVER'S har alltid något som passar.

Placera din nya hundbädd till hundens fördel

När hundsängen eller korgen levererats så behöver du hitta en lämplig placering. En hundbädd bör stå där hunden kan ha överblick och ändå få vara i fred. Bädden bör inte placeras i direkt solljus, och inte heller alltför nära ett element. Lika viktigt är det naturligtvis att sovplatsen inte blir utsatt för drag så att hunden blir sjuk. En hundbädd ska placeras där det är lagom varmt så att hunden trivs med sin viloplats. Placera en <a href=''http://www.olivers-petfood.se/hund/leksaker-och-utrustning/matskaal-och-vandskaal/''>vattenskål nära platsen så att hunden alltid har tillgång till färskt vatten när den vilat färdigt i sin hundbädd. En utvilad och lugn hund är en glad hund. Med en hundbädd kan du också ägna mindre tid åt att dammsuga soffan och mer tid åt promenader och lek med din bäste vän. Köp en hundsäng idag och få en nöjdare hund. När du handlar hos OLIVER'S Petfood får du mycket för pengarna.