SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Hundkläder

Sedan starten 1998 har OLIVERS satsat på att tillhandahålla kvalitetsprodukter till hund- och kattägare. Produkter som du kan lita på och som OLIVERS vet kommer göra både dig och ditt husdjur nöjda. Din fyrbenta vän är värd det bästa och produkterna i sortimentet är utvalda för kräsna katter och hundar. Eftersom OLIVERS brinner för husdjurens livskvalitet och dessutom har lång erfarenhet så vet de hur viktigt det är med produkter som du kan lita på i vått och torrt. I OLIVERS utbud hittar du hundkläder i alla olika storlekar och för alla aktiviteter. Allt för att säkerställa att det finns plagg med god passform till just din hund. Precis som för oss människor så ska kläder till våra vänner skydda dem mot vädrets makter. OLIVERS bryr sig om djuren och vill alltid deras bästa, därför hittar du här ett brett utbud av djurartiklar som hundkläder, hälsosamt foder och hundgodis av bästa kvalitet.

OLIVER´S praktiska hundkläder

Alla hundägare vet hur en blöt hund luktar och många har kammat, borstat och kämpat med smutsiga och toviga pälsar. Vårt nordiska klimat med både regn, kyla och snö gör att även vår bäste vän hunden, ofta blir kall och fryser. Nog skulle det vara skönt med hundkläder som skyddar mot kyla när nordanvinden går genom märg och ben. Hundar kan av olika skäl behöva kläder. En del hundar fryser mer än andra, och vissa hundar tycker inte om att bli blöta. Alla hundar är inte heller anpassade och klarar inte av kyla. Deras päls kan vara anpassad för varmare klimat och helt sakna underull. Dessa hundar kan lättare drabbas av sjukdomar då deras immunförsvar blir försvagat när de blir nedkylda. Det påskyndas av att regn blöter ner dem på promenader i skog och mark. Därför har OLIVER´S i sitt utbud hundkläder som skyddar mot såväl smuts som kyla och vind. Kanske kommer din hund själv släpa fram sitt härliga hundtäcke från OLIVER´S när den vill ut och står vid dörren och gnyr.

OLIVER'S hundkläder som värmer

Så låt inte vädret hindra dig från att ge din hund den motion varje hund och hundägare så väl behöver. Visst vore det väl skönt med en snygg värmande jacka som gör promenaden ännu roligare? I OLIVER`S sortiment av hundkläder finns bland annat hundjackor som har ett värmande fleecefoder insytt i ett tåligt och vindtätt tyg. De flesta plagg tvättar du dessutom mycket enkelt i tvättmaskin. Detta gör att du inte behöver oroa dig när din hund leker och busar oavsett om det regnar, snöar eller är lerigt ute. Gör som många andra hussar och mattar och investera i praktiska och stiliga hundkläder du också. OLIVER'S har även hundfoder som ger din hund den energi den behöver för promenader och lek både inne och utomhus. OLIVER'S vet vad du och din bäste vän behöver, oavsett om det gäller foder eller kläder till hund.