SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Matskålar och vattenskålar

Företaget OLIVERS som grundades 1998 är idag en av nordens största leverantörer av kvalitetsfoder till hundar och katter. Deras ursprungliga kanadensiska recept är framtagna av erfarna konstexperter och innehåller all den näring och de vitaminer som ditt husdjur behöver för att leva ett aktivt och hälsosamt liv. OLIVERS lägger stor vikt vid att alla ingredienser i alla produkterna är naturliga och av högsta kvalitet. Allt foder innehåller bland annat fibrer, fiskolja och antioxidanter som gynnar din hunds och katts hälsa. De är också helt fria från tillsatta konstgjorda smakämnen och konserveringsmedel. Detta har gjort OLIVERS foder populärt bland både uppfödare och hundägare. Förutom foder hittar du i deras sortiment även andra hund- och kattprodukter som hundmatskålar, leksaker och mycket mer. Här finns helt enkelt allt du behöver för att ge din hund och katt det där lilla extra den så väl förtjänar.

Hundmatskålar för alla personligheter

Hundens väg till en bra och balanserad kost stannar dock inte vid inköpet av rätt hundfoder utan det gäller också att hitta rätt hundmatskålar. Hundmatskålar som passar din hund kan göra utfodringsprocessen lättare och bekvämare för både dig och din hund. Bland det viktigaste när man väljer hundmatskålar är att de är stabila och inte välter omkull eller glider iväg i hundens mativer. För att motverka detta finns det många hundmatskålar med en underkant av gummi eller plast som ger ett bra grepp på de flesta underlag. Tillhör din fyrbenta vän en av de mer matglada personligheterna kan en specialutformad skål vara det som behövs för hunden ska tugga sin mat längre och minska risken för hets- och överätning. Hos OLIVER'S hittar du också hundmatskålar med tillhörande justerbara ställningar som kan vara skonsamma för nacke och rygg för speciellt högre och äldre hundar. För unga valpar som av en eller annan anledning inte har möjligheten att dia från sin mamma är ett matningsset med en nappflaska anpassad för mjölkersättning en bra lösning.

Köp hundmatskålar av bra kvalitet

Förutom att hundmatskålar bör vara anpassade till din hunds unika behov är det även viktigt att de är gjorda av hög kvalitet och inte innehåller ohälsosamma ämnen för din hund. Speciellt eftersom många valpar eller livligare hundtyper ofta tycker det är roligt att bära och bita på sina hundmatskålar. OLIVER'S erbjuder därför bara hundmatskålar av bästa kvalitet och har många modeller som är lättdiskade och tåliga att välja mellan. I deras breda sortiment kan du även beställa hem stimulerande leksaker som godis och matlabyrinter. För den som i bland måste lämna sin hund hemma någon timma är vatten- och foderautomater bra och smidiga alternativ. Det är lätt att hitta perfekta hundmatskålar till människans bästa vän i OLIVER'S stora utbud. Förutom att OLIVER'S hundfoder är hälsosamt och naturligt omfattas det också av en smakgaranti. Du kan därför utan extra kostnad skicka tillbaka fodret om din hund av någon anledning inte tycker om det. Så passa på och beställ hundfoder, vatten- och matskålar för att ge din hund den bästa möjliga matupplevelsen.