SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Kattgodis

Naturliga och allergivänliga godbitar till din katt

Olivers har ända sedan 1998 sålt näringsrik kattmat och godbitar av högsta kvalitet. Företaget Olivers Petfood har stor erfarenhet av kattmat och har i dag ett stort sortiment av nyttig kattmat och godbitar som Olivers chicken & Cheese bites, ocean och fish bites. Håll fokus på dina djurs hälsa genom att köpa katt- och hundmat av bästa kvalitet. I vårt breda sortimentet kan du lätt hitta det du behöver till dina djur. Belöna din katt med läckra och naturliga godbitar. Det är de värda.

Så matar du din katt med godbitar!

Det låter kanske konstigt, men det är inte lika lätt att mata en katt med godbitar som man skulle kunna tro. Idag matar många sina kattungar med godbitar för vuxna. Godbitar för vuxna katter är större och för stora bitar kan orsaka kvävning. Kattungars magar är också mycket mindre och de har därför mindre plats i magen till godbitar och mat. Man bör därför bara ge godbitar till äldre katter och det är också viktigt att inte heller ge dem det för ofta. Läs därför alltid utfodringsguiden på förpackningen. Där får du specifik vägledning, och annars kan du alltid kontakta kundservice så hjälper vi dig med att ta väl hand om din katts hälsa, och se vilka produkter som passar till din katts behov.

Belöna din katt hela livet med mat ifrån Oliver’s

Hos OLIVER'S Petfood kan du köpa godbitar till din katt, hemma från tv-rummet. På Oliver’s webbplats kan du lätt beställa precis det du behöver med fri leverans som kommer direkt till din dörr! I sortimentet finns ett brett utbud av kattmat, godbitar, kosttillskott, leksaker och olika sorters utrustning till din katt. Oliver’s bryr sig mycket om djur och erbjuder därför kunderna varor av högsta kvalitet.