SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Kattmat

Har du väl serverat din katt eller hund Olivers en gång ska du passa dig för att försöka servera något annat.

De minns nämligen väldigt väl hur gott det smakar - den norska laxen, lammet från Nya Zeeland, de färska äggen, blåbären, äpplena och det gröna teet.

Det är sådant som de gillar och de kan därför bli missnöjda om de plötsligt skulle få något annat i skålen. Nu har du blivit varnad.

Mjukmat och torrfoder – mat till alla katter

Oavsett om du har en liten kattunge hemma eller en fullvuxen bjässe, så har vi rätt kattmat att erbjuda. Har din katt speciella behov så finns det specialfoder. Om du skulle känna dig osäker på vilket foder som passar bäst till just din katt är du alltid välkommen att kontakta oss. Om din katt däremot lider av en kronisk sjukdom rekommenderar vi att du rådfrågar din veterinär om kostråd. Om du skulle ha beställt fel foder hos oss så erbjuder vi fri retur. 

När din katt har fått smak på vår kattmat så är det inte säkert att den sedan accepterar något annat. Katter har ett raffinerat smak- och luktsinne och är riktiga finsmakare. Din katt kan smaska på våtfoder i tre olika smaker - Chicken and Heart PatéBeef and Liver Paté och Trout and Salmon Paté. För dig som vill ha ett riktigt bra torrfoder till din katt har vi torrfoder med spannmål och torrfoder utan spannmål. Kolhydratskällorna i vår kattmat består av ärtor och potatis eller ris och majs. Om din katt lider av övervikt har vi bra dietfoder med få kolhydrater och utan spannmål. Vi har mat speciellt anpassad till kattungar, vuxna katter och äldre katter. Vi vet hur viktig kosten är för katters välmående och att behovet av näring förändras beroende på kattens ålder och hälsotillstånd. Du hittar alltid kattmat som passar just din katt hos oss på OLIVER’S Petfood.

Prova att handla kattfoder online i provpåsar

Har du aldrig handlat kattmat på nätet förut? Är du osäker på om din katt gillar vår mat? Varför inte börja med att beställa en provpåse? På det viset kan du för en billig penning ta reda på vilken sort och smak av vår kattmat som faller just din katt bäst i smaken. Sedan är det bara att göra en större beställning och invänta din hemleverans. Överraska din katt med lite nyttigt kattgodis, en ny kattmatsskål eller varför inte en rolig leksak! Vi har snabba leveranser och fria returer – allt för att både du och din katt ska bli nöjda med kattmaten! Handla mat till din katt online hos oss på OLIVER’S Petfood redan idag!