SPARA UPP TILL 30% VID KØP AV 2 x 8 ELLER 12 KG OLIVERS FODERSÄCKER

Classic torrfoder

  • Från 288,00 kr
    Club OLIVERS pris Från 216,00 kr

Din katt behöver Classic torrfoder

För att din katt ska må så bra så möjligt så är det viktigt med en näringsrik och hälsosam kost. Det är lätt att se på din katts päls om den får kvalitetsfoder eller inte. Oliver’s Petfood har tre varianter av Classic torrfoder till din katt, av allra högsta kvalitet. Adult chicken, Kitten classic och adult fish är kattfoder som passar perfekt till din katts behov, och innehåller en perfekt balans av näring och vitaminer samlat i ett foder.

Så förbättrar du din katts hälsa

Din katts hälsa betyder allt för oss, och förändringar i en katts kost kan vara väldigt omstörtande för katters mage. Därför rekommenderar vi att katten får lov att vänja sig vid maten under 3-7 dagar genom att man blandar det nya fodret med det gamla torrfodret. Under de första dagarna tar man först en stor del av det gamla fodret när man blandar med det nya, och sedan tvärtom när det har gått 3-4 dagar. Det är också viktigt att man håller fasta måltider och har fokus på att inte ge för lite eller för mycket mat till sin katt. Frisk vatten ska alltid stå bredvid kattens mat då det hjälper matsmältningen. Man kan också komplettera med våtfoder för att uppnå en perfekt kost för sin katt.

Här får du den bästa servicen

Oliver’s Petfood har ett stort sortiment av torrfoder till din katt och det kan därför vara svårt att hitta precis det din katt behöver. Vi erbjuder rådgivning och svarar gärna på alla dina frågor. För att göra det lättare för dig som kund erbjuder vi också fri leverans av våra produkter av allra högsta kvalitet till låga priser, och vi levererar direkt till din dörr. Ett bra torrfoder till din katt är grunden för att din katt ska få ett långt och hälsosamt liv. En del katter lider av allergier och sjukdomar och behöver specialfoder. Med kattmat ifrån Oliver’s Petfood försäkrar vi dig att din katt kommer att må bra och trivas.