SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Paket för kattungar

Paket för kattungar – den perfekta starten för er nya familjemedlem

Att skaffa en kattunge är för många familjer (och singlar för den delen) en lika stor sak som att skaffa barn. Precis som när man kommer hem från BB med ett nyfött tillskott till familjen, så kan det innebära lika många frågetecken gällande en kattunge i hemmet, med det tydliga undantaget att det inte finns några paket för kattungar färdiga för din bäbis. Men handen på hjärtat, finns det egentligen något gulligare än en liten kattunge? Förmodligen inte, skulle de flesta av oss svara och just därför vill vi ta hand om dem på det bästa sätt som vi någonsin kan. Oftast handlar det om att man vill ge sitt nya husdjur den bästa tänkbara starten i livet, och en mycket stor del av det som präglar en ung katts tidiga utveckling är vilken kost man ger den. På OLIVERS är vi måna om att du ska kunna ge din kattunge en bra start i livet och det är därför som vi har satt ihop vårt paket för kattungar. Det innehåller allt som den unga katten behöver i form av näringsämnen, mineraler och inte minst rätt balans mellan de olika energikällorna.

Fokusera på annat med vårt paket för kattungar

När man får en ny medlem i sin familj i form av en liten katt finns det många saker man bör tänka på. En av dessa är så klart uppfostran, så att man verkligen får den familjemedlem man vill ha. Därför kan det vara både bekvämt och effektivt att lita på proffsen och skaffa ett paket för kattungar så att åtminstone det där med maten är något man slipper tänka på. Att fostra välartade och välmående kattungar som lever ett friskt och förhoppningsvis långt liv tillsammans med dig eller din familj är något som vi är måna om här på OLIVER'S. I takt med att din katt växer så pass att den går ett friskt och långt liv till mötes hos dig och din familj, så vill du ge den rätt mat genom alla livets faser. Hos oss hittar du självklart lämpligt foder för din katts hela liv och <a href=''http://www.olivers-petfood.se/katt/kattmat''>vår kattmat ger dig en hel del alternativ när det gäller just din katts kost. Ett paket för kattungar är visserligen den ultimata starten på din katts tillvaro i sitt nya hem, men med tiden så kommer din katt få nya behov av näring och kostsammansättning. Mycket av detta är naturligtvis direkt relaterat till den egna individ som din katt är. Precis som vi människor mår bättre respektive sämre av en viss typ av kost så gör också våra katter det. Det är här vi på OLIVER'S Petfood kommer in: vi följer nämligen både dig och din katt genom hela livet och har alternativ för alla individer.

Beställ ett paket för kattungar utan tillsatser redan idag – leverans redan inom några dagar

När du beställer ett paket för kattungar eller andra varor från oss så kan du känna dig trygg eftersom vi alltid har din hund eller katt i åtanke i första hand. Detta innebär bland annat att vi levererar ditt husdjurs mat kostnadsfritt hem till dig. Men det betyder också att du alltid kan kontakta oss på telefon eller e-post för att fråga om våra paket för kattungar eller vadsomhelst annat som vi har i vårt sortiment.