SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Torrfoder till katt

OLIVERS har smakligt torrfoder till katt

OLIVERS har levererat foder till husdjur sedan 1998 och allt foder är tillverkat av rena råvaror för att kunna erbjuda både katt och hund ett smakligt och hälsosamt foder av högsta kvalitet. Recepten har utvecklats tillsammans med både veterinärer och näringsexperter och testas regelbundet så att du ska veta vad ditt husdjurs mat innehåller och så att djuret ska må bra. Eftersom många hundar och katter har problem med foderallergier så har de främsta källorna till allergi tagits bort från foder från OLIVERS. Här hittar du enkelt hundfoder och torrfoder till katt utan vete, korn, råg och soja. Allt foder är livsmedelsgodkänt och levereras snabbt hem till dig och ditt husdjur, och tillsammans med fodret får du en ingrediens- och utfodringsguide som hjälper dig att dosera fodret i lagom mängd så att ditt husdjur får en lämplig foderstat. Frånvaron av konstgjorda färgämnen, tillsatser och konserveringsmedel gör fodret hälsosamt för ditt djur, och skulle du inte vara nöjd med fodret så kan du få pengarna tillbaka.

Varför ska du välja foder till katt från OLIVER'S?

Hos OLIVER'S får du ett foder som den mest kräsna katt tycker om. Fodret har testats och utvärderats av experter som har stor erfarenhet av vad hundar och katter föredrar att äta, samt av vad de behöver i sin föda. Fodret från OLIVER'S innehåller en rejäl portion kött - precis vad den lilla tigern behöver till vardags. Dessutom finns en rad andra fördelar med att beställa foder på nätet - när du beställer torrfoder till katt från OLIVER'S, så behöver du inte vänta mer än två arbetsdagar förrän det anländer. Fodret levereras ända fram till dörren utan kostnad och du slipper åka någonstans för att köpa det. När du vet att du hittat det torrfoder som just din kisse tycker om, så kan du till och med prenumerera på det. Sedan behöver du aldrig mer oroa dig för att glömma bort att köpa hem kattmat igen.

Torrfoder till katt finns i olika smaker

Hos OLIVER'S hittar du torrfoder till katt i smakerna fisk och kyckling och det finns foderalternativ som passar katter i olika kondition och i alla åldrar. För katter som är i behov av diet finns ett foder med lite mindre fett. För digivande honkatter och kattungar finns ett torrfoder som är sammansatt för att passa just växande katter. Det spannmålsfria fodret är utmärkt för att undvika foderrelaterade allergier. Spannmålsfritt foder till katt innehåller inte gluten och källorna till kolhydraterna i fodret kommer från potatis och ärtor. Detta foder hjälper också din katt att hålla urinvägarna friska och lämpar sig väl för kastrerade katter. Om du är osäker på vilket foder du ska välja kan du köpa provpåsar för att se vad som frestar din katt mest. Hos OLIVER'S hittar du många olika typer av torrfoder och dessutom godbitar och annan <a href=''http://www.olivers-petfood.se/katt/kattmat/''>kattmat som din katt kommer att uppskatta. Gör din vardag enklare och din katt nöjd och glad - beställ ditt torrfoder från OLIVER'S!