SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Kattsäng & Kattiglo

Din katts säng är lika viktig som din egen

Tycker du själv att det är viktigt att ha en bra säng att sova i? Det är lika viktigt för dig som för ditt husdjur att sova i en bra säng. Katter sover mycket och uppskattar därför en mjuk och mysig säng att vila eller sova i. Olivers har ett stort sortiment av kattsängar och kattkojor i alla storlekar till både små och stora katter. Det finns både mjuka sängar gjorda av plysch med fleece och kuddar som man kan vända på, supermysiga igloos i elegant design med avtagbar klädsel och klöspelare med en mysig krypinkoja, så det finns något för alla hos Oliver’s.

Tänk på placeringen av kattens säng eller koja

När du väl har köpt din kattsäng eller kattkoja är det viktigt att du hittar det perfekta stället för din katt att sova och vila sig på. Kattsängen bör inte placeras i för ljust läge, men inte heller för nära ett element då katten kan bli för varm. Detta gäller också för kyla, så ett lagom varmt ställe är perfekt för att din katt ska trivas. Vill du förbättra din katts liv och hälsa, köp en bra kattsäng idag i elegant design och du ska få se en katt som trivs.

Hitta det bästa tillbehöret och utrustningen hos Oliver’s Petfood

Oliver’s har sedan 1998, haft stor framgång med att sälja djurvänliga produkter till låga priser, men i bra och eftertraktad kvalitet. Sortimentet är stort och det finns allt ifrån borstar till skötselartiklar som passar perfekt till din katt. Vi bryr oss mycket om dig och ditt husdjur och därför erbjuder vi varor av högsta kvalitet med gratis leverans ända fram till dörren, så slipper du bära på allt det tunga. Kundservice är också jätteviktigt för oss! Så om du behöver rådgivning, kontakta oss med dina frågor.