SPARA UPP TILL 35% PÅ ALLT OLIVERS CLASSIC

Matskålar och vattenskålar

Matskålar och vattenskålar i enkel och elegant design

Hos Oliver’s hittar du ett brett sortiment av matskålar och vattenskålar i både justerbar och enkel design. Vi har matskål och vattenskålar i enkel design gjorda av plast och vi har även programmerbara foderbehållare som kan ge mat 3 gånger på en dag. Så vi har precis det du och din katt behöver för att få en perfekt vardag tillsammans. Med produkter från Oliver’s blir det ännu roligare att vara djurägare. Så köp dem hos Oliver’s. Här hittar du dem i hög kvalitet till låga priser.

Tänk på vad som är bäst för din katt

Placeringen av din katts matskål och vattenskål är viktig, då det betyder mycket för din katts matsmältning. Sedan är det också viktigt att din katt alltid har tillgång till färskt vatten när den har vilat färdigt i sin kattsäng. Maten du lägger i matskålen är också viktig att fokusera på då den har stor betydelse för din katts hälsa. Oliver’s har ett brett sortiment av kattmat, både torrfoder, våtfoder och godbitar som passar precis till din katts behov.

Vi hjälper dig när du har problem

Det framgångsrika och populära företaget Oliver’s Petfood har det din katt behöver och har sedan 1998 erbjudit rådgivning till djurälskare som vill ha det bästa till sina djur. I sortimentet finns ett brett urval av olika torrfoder, godbitar, våtfoder, borstar och andra artiklar för skötsel samt roliga leksaker och tillbehör till din katt. Oliver’s bryr sig mycket om djur och erbjuder därför kunderna djurvänliga produkter av hög kvalitet. Hos Oliver’s får du gratis leverans och du kan få varorna ända fram till dörren så att du slipper bära tungt, och om du behöver rådgivning eller har frågor kan du helt enkelt kontakta kundservice. Oliver’s svarar gärna på dina frågor