Personuppgifter

OLIVERS skyddar dina personuppgifter, både när du handlar hos oss och när du besöker vår hemsida. Personuppgifterna används endast internt och kommer aldrig att skickas vidare till tredjepart.


Vad används mina personuppgifter till?


När du ger OLIVERS information om dig själv så förbehåller vi oss rätten att använda den. Vi använder informationen för att förbättra vår hemsida samt för att kunna ge dig bättre service. Det kan t.ex. vara e-post om ämnen och produkter som du är speciellt intresserad av.

Informationen används uteslutande i vårt arbete för att skapa en bra dialog mellan dig och OLIVERS. Informationen kommer alltid att behandlas med diskretion och kommer inte att skickas vidare till tredjepart, utanför OLIVERS.

 

Persondatalagen skyddar dig 


I enlighet med persondatalagen har du rätt att få information om hur personuppgifterna behandlas. Vi på OLIVERS vill ge dig så stor kontroll som möjligt över dina personuppgifter. Därför kan du när som helst gå in och ändra eller radera dina personuppgifter under ”Mitt konto” på olivers-petfood.se.

 

OLIVERS Petfood, Herstedvang 10C, 2620 Albertslund, CVR. DK 26603129, ansvarar för den information som du lämnar till oss, exempelvis när du skapar ett konto, beställer produkter online, etc.