OLIVER'S Uppfödarklubb

OLIVERS Petfood skapades 1998 i Danmark och sedan dess har det varit fokus på att producera ett högkvalitativt premium foder till hund och katt - det ligger naturligt i vårt DNA.

Med fokus på kvalitet och god service, har detta säkrat OLIVERS en stark position på den svenska marknaden. Det har blivit ett naturligt val för många, så som uppfödare, hundpensionat/hunddagis, rasklubbar men också den kära familjehunden.

Som uppfödare/storköpskund har du möjlighet till fina rabatter, uppfödarsäckar samt möjligheten till lojalitetsbonus. Ytterligare anordnar vi årligen speciella VIP arrangemang, med fokus på relevanta ämnen för just uppfödare. Dessa är helt kostnadsfria för våra VIP kunder.

För mer information om dina fördelar som uppfödare kontakta vår foderkonsulent My Wendel, 0702-508902, mwe@olivers-petfood.se

 

Valp-och kattungepaket

Vi på OLIVERS erbjuder dig som uppfödare helt kostnadsfria valp- och kattungepaket. Paketen innehåller inte enbart foder men också en del andra läckra tillbehör.

Vi belönar våra Olivers samarbetspartners genom en kickback bonus när valpköparna fortsätter med OLIVERS. Det tycker vi är en självklarhet när man är ambassadör för vårt foder.

 

 

 

 

Kundsupport

Som VIP kund finns alltid foderkonsulenten anträffbar, antingen via telefon eller mail. Här får du såklart support om foder, men också möjlighet att boka in ett hembesök när det passar dig.

 

Nyhetsbrev

Du får fortlöpande information om produktnyheter, vårt sortiment, outlet, kampanjer samt de nyheter som berör dig som kund, exempelvis produktutveckling, leverantör, förändringar osv.

 

 

Är du intresserad av att träffa oss?

Vi är ett team som är redo att möta dig och dina hundar. Utifrån dig och dina hundars önskemål hjälper vi dig att ta fram den perfekta lösningen till er. Kontakta oss på mwe@olivers-petfood.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

 

 

BLI KONTAKTAD

 

 

Olivers konsulent