Uppfödare

Ta själv reda på varför OLIVER`S har blivit ett förtroendefullt val för uppfödare och storkunder

Ja, vi är väl medvetna om det. Valet av foderleverantör är för många ett svårt val. ?Men det behöver det inte vara. Sedan 1998 har OLIVER`S år från år vuxit till att bli en av nordens största direktleverantörer och bland våra kunder finns många uppfödare, hundpensionat och polisväsendet.

Vad grundar detta sig på och vad innebär det för dig som blivande BREEDER/BUSINESS-kund hos oss? ?Om vi rensar bort allt säljsnack kvarstår ett faktum:

Vi fokuserar på att leverera en service som är så bra att våra kunder rekommenderar oss till vänner och bekanta! (9 av 10 kunder har blivit rekommenderade av våra befintliga kunder)
Vi har en lång och omfattande referenslista och det vi har uppnått tillsammans med våra kunder talar sitt tydliga språk. Du kan alltså förvänta dig en genomgående hög kvalitet. Vi arbetar efter grundinställningen ”Det fixar vi!”.

Ta dig tid att läsa om vårt val av ingredienser Du kan även läsa vad  våra kunder skriver om oss. Ring vår kundservice, vi har ett helt team som är redo att ge dig service och som gärna hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för dig och dina hundar eller katter.

Telefon: 040 29 2828
E-post:    mwe@olivers-petfood.se