Villkoren

KÖPVILLKOR


Följande köp- och leveransvillkor gäller alla leveranser från OLIVERS Petfood.

Dessa villkor gäller i alla tillfällen om inte andra skriftliga avtal har ingåtts mellan dig som kund och OLIVERS Petfood.Beställning

Du kan endast beställa varor från OLIVERS via vår hemsida, www.olivers-petfood.se

Har du önskemål till varor som inte finns på hemsidan, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Alla priser som angetts på sidan, är inklusive moms och andra avgifter. De upplysta priserna är dagspriser.Så här handlar du hos www.olivers-petfood.se

För att slutföra ett köp på www.olivers-petfood.se, ska du igenom dessa 5 steg:

1. Hitta de varor du önskar att beställa och lägg dem i korgen genom att klicka på "köp" -ikonen. Gå sedan till varukorgen.
2. Ange din personliga information
3. Välj frakt- och betalningsmetod
4. Läs och acceptera OLIVERS handelsvillkor
5. Kontrollera att all inmatad information är korrekt och godkänn härefter ditt köp

*Vi vill göra dig uppmärksam på att din order måste vara på minst 199 SEK 

Betalning


På www.olivers-petfood.se kan du betala med följande betalningssätt:

1. Kreditkort

Du kan betala med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro och AMEX. När du betalar med kort, drar vi först beloppet när dina varor skickas från oss. Det kan aldrig dras ett större belopp än det du godkände vid köpet. ER dette samme muligheder på Sverige – og er der nogle gebyrer vi skal oplyse om ???

Reservering

Viktigt för VISA Electron- och MasterCard användare. När du betalar med ett av dessa kort, reserverar din bank beloppet till oss till vi fakturerar dig, och därmed drar pengarna. Denna reservation försvinner av sig själv efter ca 30 dagar, om din beställning av en eller annan orsak inte blir fakturerad.
OBS, att det inte är OLIVERS som gör denna reservation, och att själva reserveringen endast existerar i din bank. Vi kan hjälpa dig med att upphäva reservationen, om inte din bank vill hjälpa. Det är dock en manuell process som kan ta tid.

2. Betalning via banköverförning

Vi tar inga avgifter för betalning till www.olivers-petfood.se


Frakt

Vi levererar fraktfritt vid köp över 499 kr.
Vid köp under 499 kr. kostar frakten 60 kr.

Fraktvillkor for ClubOLIVERS medlemmer
Är du medlem av ClubOLIVERS, levererar vi fraktfritt när du köper OLIVERS torrrfoder (utom provpåsar).
Vid köp av alla andra varor, levererar vi fraktfritt vid köp över 499 kr. - vid köp under 499 kr. kostar frakt 60 kr.


Leverans

Leverans från OLIVERS Petfood anses som avklarad, när du som kund har mottagit varan. Leverans av varor sker med DHL.

Vid beställning måndag-fredag innan kl 11.30, skickar vi varorna samma dag. Leveranstiden är oftast mellan 2-7 dage beroende på var du bor i Sverige. Vid beställning lördag/söndag, skickas varorna måndag. Undantaget är pallbeställningar, där leveranstiden kan vara längre.


Ångerrätt

OLIVERS Petfood har alltid 14 dagars full ångerrätt från den dagen varan mottagits. Väljer du att returnera dina varor, ska de ha samma skick och mängd som vid leverans - gärna med en kopia av fakturan av köpet.

Du kan ångra ditt köp på följande sätt:

1) Vägra ta imot varan
2) När vi har kontrollerat att varan inte är skadad, får du tillbaka pengarna på ditt konto. Läs gärna mer under våra leveransbestämmelser. 

Fraktomkostnaden i alla tillfällen, står du som konsument för.

Uppfyller de returnerade varorna ovanstående krav, kommer du inom 14 dagar att mottaga ett belopp på dit tillgodohavande.

OBS: Vill du retunera en vara måste du kontakta vår kundtjänst i förväg annars tar vi inte emot returen. 


Priser

Alla priser som upplyses hos www.olivers-petfood.se är inklusive moms och diverse avgifter. Alla priser är dagspriser.


Smakgaranti hos OLIVERS

OLIVERS ger smakgaranti på allt OLIVERS foder. Det betyder at du kan få tillbaka dina pengar, om din hund eller katt inte tycker om, eller trivs med OLIVERS foder.

För att utnyttja vår smakgaranti:

- Ska du kontakta OLIVERS kundtjänst på telefon  040 668 87 56 - så hämtar vi fodret utan extra omkostnader för dig.
- Smakgaranti ska reklameras senast en månad från att du mottagit fodret. Det är en förutsättning att fodret är i orginalpåsen vid upphämtning.
- Att minst 75% av fodret är kvar i påsen.


Reklamationsrätt

När du handlar hos www.olivers-petfood.se har du självklart 24 månaders reklamationsrätt. Detta betyder att du antingen kan få din vara reparerad, en ny motsvarande vara, pengarna tillbaka eller avslag i priset - allt efter den konkreta situationen. Detta innebär förstås at klagomålet är berättigat och att felet/skadan inte uppstått av felaktig användning av varan eller annat skadligt beteende. Det ska reklameras inom rimlig tid, efter du upptäckt fel vid varan. Reklameras det inom två månader efter du upptäckt felet, är reklamationen alltid gällande.

Vi refuserar rimliga fraktomkostnader, som du haft vid returnering av en godkänd reklamerad vara.


När du vill reklamera en vara, ska den skickas till oss på följande adress:

OLIVERS Petfood
Herstedøstervej 9
2600 Glostrup

Danmark

Notera!! Vi tar inte emot paket skickat med mottagaren betalar, eller liknande sätt. Kom ihåg, att varan ska alltid skickas i obruten förpackning och att få kvitto för porto så vi kan betala dina fraktomkostnader.


Ingående av avtal

Alla personer över 18 år, kan ingå ett avtal med OLIVERS Petfood. Avtal med OLIVERS Petfood ingås på danska. När du handlar på www.olivers-petfood.se gäller den danska lagen om allmänna köp- och avtalsregler, inklusive reglerna för konsumentköp. Som konsument är du därför skyddad av gällande lagstiftning på detta område, dvs. främst köparlagen och konsumentavtalslagen. OLIVERS Petfood sparar inte en faktisk kopia av avtalet mellan dig och OLIVERS Petfood, men gör endast en teknisk lagring av avtalets innehåll.


Penumeration

Det är möjligt att välja en prenumerationslösning på ett stort utval av foderprodukterna på vår webbsida. Vid att välja det, sparar du 10% i förhållande till normalpriset på alla de varor som leveras med din prenumerationsbeställning.

Vi skickar en bekräftelsesmejl när du har valt prenumeration på de önskade varorna. Veckan innan din leverans, påminner vi dig me den mejl så att du är förberedd på din beställning. Du kan även tillföra fler varor til din bestäling.

Det är enkelt att hålla paus från, flytta fram eller uppsäga prenumerationen. Du loggar bara in på vår hemsida och gör de önskade ändringarna.
Har du frågor till din prenumeration, är du alltid välkommen att kontakta OLIVERS kundtjänst.


Betalning vid prenumeration

Upprättar du en prenumeration hos OLIVERS, kan du endast betala med kreditkort. Använder du VISA Electron, är det ett villkor att kortet är godkänt till både e-commerce och upprepade betalningar för at kunna registrera det till en prenumeration hos oss. Du kan kontrollera med din bank, om ditt VISA Electron kan användas.

Vid registrering till kortbetalning, prenumeration, ska du ange kortnummer, utgångsdatum och kontrollsiffror på det kort som du vill använda. Du ger OLIVERS tillstånd att spara betalningskortsupplysningarna, via Pensio A/S, och accepterar därmed att det är tala om en återvändande betalning.

Vi drar beloppet när den enskilda leveransen skickas från oss. I de tillfällen där prenumerationen är tillfälligt avregistrera, semester osv., drar vi naturligtvis inte från dit kort. Avregistrering av en prenumerationsbeställning ska ske senast två vardagar innan expeditionsdagen- dvs. den dagen vi skickar dina varor.

Som kund, är det dit eget ansvar att kontrollera att kortet är giltigt och uppdaterat. Får du ett nytt kort, ska du uppdatera upplysningarna på ditt konto hos OLIVERS. När du vill ändra dina kortupplysningar, försvinner din nuvarande prenumeration och en ny skapas- som du måste godkänna med de nya kortupplysningarna.

Om inte OLIVERS kan genomföra en betalning utifrån de angivna kortupplysningarna, sättes prenumerationen på paus och du får en mejl om detta. Prenumerationen återupptages när en uppdatering av upplysningarna har skett. Detta gäller oavsett orsak till varför betalningen inte kunde genomföras.


Integritetspolicy

Här kan du läsa mer om hur OLIVERS Petfood A/S samlar in och behandlar dina personupplysningar.

Den som bär ansvar för insamling och behandling av dina personuppgifter är:

OLIVERS Petfood A/S
Herstedøstervej 9
2600 Glostrup
Danmark
CVR: 26603129

OLIVERS Petfood kan kontaktas på kundcenter@olivers-petfood.se eller på telf.+ 040 668 87 56 
Måndag - torsdag 9.30-16.00 Fredag: 9.30-15.30


Denna integritetspolicy gäller för alla personuppgifter, som du angiver när du besöker eller köper något genom vår hemsida, eller när du anger dina personuppgifter till oss i samband med ett köp eller kontakt direkt i vårt kundcenter, antingen fysiskt i vår butik eller via e-mail eller via telefon.

Utöver vår integritetspolicy gäller vår cookiespolicy när du besöker olivers-petfood.se – du kan läsa mer om vår cookiespolicy här


Insamling och registrering av dina personliga uppgifter, när du besöker olivers-petfood.se

När du besöker olivers-petfood.se samlar vi automatiskt in olika uppgifter om dig och hur du använder vår hemsida. Det är uppgifter om vilken browser du använder, vilken sida du besöker, hur länge du är på sidan, din IP-adress, din placering samt vilken enhet du använder dig av (t.ex pc eller mobiltelefon).


Vad är syftet med att samla in dina personuppgifter när du besöker olivers-petfood.se?

Syftet med att samla in de upplysningar nämna ovan, när du besöker olivers-petfood.se, är att optimera din användarupplevelse. Samtidigt använder vi uppgifterna för att kunna marknadsföra våra produkter och erbjudanden för dig – och för att se till att vår annonsering och marknadsföring blir så relevant för dig som möjligt. På så sätt kan vi fokusera annonser, som vi tror är intressanta för dig på sociala medier t.ex på Facebook och Instagram samt via sökmaskiner som Google.

Denna bearbetning av dina uppgifter är nödvändig för oss så att vi kan ta hand om företagets intressen genom kontinuerlig utveckling och förbättring av vår hemsida och marknadsföring.

Rättslig grund 

Den rättsliga grund för bearbetning är artikel 6.1 i databeskrivningsförordningen. 1 (f) (EU 2016/679)


Insamling och registrering av dina personliga upplysningar, när du genomför ett köp på OLIVERS 

När du lägger en order hos OLIVERS, eller när du t.ex kontaktar oss i samband med en tidigare eller existerande order – antingen via olivers-petfood.se eller i OLIVERS kundcenter via e-post, telefon eller genom vår fysiska butik samlar vi in de uppgifter som du själv angiver i samband med att du kontaktar oss. Det kan bl.a vara ditt namn, din adress, e-postadress, telefonnr, betalningssätt, uppgifter om vilka produkter du köper eller returnerar, leveransval, kundklagomål – samt när du handlar på olivers-petfood.se din IP-adress.


Vad är syftet med att samla in dina personliga uppgifter när du genomför ett köp på OLIVERS? 

Först och främst är vi bundna till att registrera dina uppgifter så att vi kan uppfylla de lovkrav som finns kring bokföring, räkenskap och liknande. Syftet med att samla in och bearbeta dina uppgifter är att hålla vårt avtal med dig, dvs för att till exempel kunna leverera de produkter som du beställt hos oss. Samtidigt använder vi uppgifterna för att kunna hantera dina rättigheter som användare, till exempel när det kommer till returnering och reklamation– samt för att kunna skicka nödvändig information om din order och de dokumentationer som rör din order. Syftet med att samla in dina personuppgifter är samtidigt för att kunna kontakta dig när det kommer till nödvändig information kring de produkter du har beställt hos oss. Vi samlar in din IP-adress i syfte att bevara dokumentation för fall kring bedrägeri.

Rättslig grund 

Den rättsliga grunden för bearbetning är artikel 6.1 i databeskrivningsförordningen. 1, b, c och f (EU 2016/679).


Insamling och registrering av dina personliga uppgifter, när du kontaktar OLIVERS foderrådgivning 

När du kontaktar OLIVERS kundrådgivning antingen via kontaktformulär eller chatt på vår hemsida eller facebook, vilket även inkluderar OLIVERS digitala foderrådgivare, samlar vi in de upplysningar som du själv anger i samband med att du kontaktar oss. Det kan bl.a vara ditt namn, telefonnummer, e-postadress samt uppgifter kring din hund eller katt som vi använder för att kunna rådgöra dig. När du kontaktar oss för kundrådgivning via vårt kontaktformulär, chatt eller digitala foderrådgivare angående foderrådgivning ger du, i samband med att du kontaktar oss, samtycke till att vi kan kontakta dig via e-post eller telefon angående den önskade rådgivningen.


Vad är syftet med att samla in dina personliga uppgifter när du kontaktar OLIVERS foderrådgivning? 

Syftet med att samla in och bearbeta dina personliga uppgifter är att vi kan kontakta dig för att leverera den rådgivning du har bett om. Samtidigt använder vi de uppgifterna till att kunna hantera eventuella förfrågningar från dig angående din order eller andra frågor angående vår foderrådgivning.

Rättslig grund

Den rättsliga grunden för bearbetning är artikel 6.1 i databeskrivningsförordningen. 1, b, c och f (EU 2016/679).


Insamling och behandling av dina personliga uppgifter när du tackar ja till nyheter, erbjudanden och rådgivning

Vad använder vi din e-postadress till?

När du tackar ja tack till att OLIVERS gärna får använda din e-postadress till att kontakta dig med nyheter, erbjudanden och rådgivning från OLIVERS, samlar vi in de uppgifter som du själv anger till oss i samband med din registrering, t.ex ditt namn, din e-postadress samt eventuella uppgifter om ditt husdjur.

Vad ger du samtycke till? 

När du säger ja tack till e-post, ger du oss ditt samtycke till att vi får använda din e-postadress till att kontakta dig med nyheter, erbjudanden och rådgivning via e-post. Du ger oss också samtycke till att vi får använda din e-postadress för att fokusera våra annonser mot dig via sociala medier som t.ex facebook, instagram, messenger, m.fl.

När du interagerar med vårt nyhetsbrev, sms och annonser registrerar vi de uppgifter kring dig och ditt beteende som vi har användning för att fokusera vår annonsering rätt. Vi registrerar t.ex om nyhetsbrevet öppnas, när det öppnas och vad du klickar på osv. Dessa uppgifter använder vi för att förbereda vår service så att vi i ännu längre utsträckning kan fokusera och anpassa våra erbjudanden efter dina intressen.

Hur kan du dra tillbaka ditt samtycke?

Du kan när du vill ta tillbaka ditt samtycke kring att bli kontaktad via e-post genom att klicka på ”avsluta” länken i botten av den e-post du får av oss. Du kan också alltid hantera dina samtycken under ”mitt konto” på vår hemsida – t.ex kan du säga ja tack till e-post av oss men nej tack till att vi får använda din e-postadress för att fokusera våra annonser mot dig på facebook m.fl. Det kan du göra här

Vad använder vi ditt telefonnummer till?

När du säger ja tack till att OLIVERS gärna får använda ditt telefonnummer för att kontakta dig med nyheter, erbjudanden och rådgivning från OLIVERS samlar vi in de uppgifter du själv anger till oss i samband med din registrering, dvs t.ex ditt namn, ditt telefonnummer och/eller ditt mobilnummer samt eventuella uppgifter om dina husdjur.

Vad ger du samtycke till?

När du säger ja tack till e-mail, ger du oss ditt samtycke till att vi får använda ditt telefonnummer till att kontakta dig med nyheter, erbjudanden och rådgivning via sms eller ringa upp via telefon.

Syftet med att samla in dina uppgifter är så att vi kan kontakta dig via telefon eller sms med erbjudanden och rådgivning – samt för att kunna göra detta så relevant och personligt för dig som möjligt.

Vi registrerar uppgifter kring ditt användande och ditt beteende på våra sms, erbjudanden och nyheter – samt eventuella uppgifter du anger till oss i samband med personlig rådgivning via telefon. Dessa uppgifter använder vi för att förbättra vår service så att vi i ännu längre utsträckning kan fokusera och anpassa våra erbjudanden efter dina behov.

Hur tar du tillbaka ditt samtycke?

Du kan när du vill ta tillbaka ditt samtycke till att bli kontaktad via sms genom att klicka på ”avsluta” länken i botten på de sms som du tar emot från oss – t.ex kan du säga ja tack till sms, men nej tack till att vi ringer upp dig. Det gör du här

Rättslig grund

Den rättsliga grunden för vår insamling / lagring / behandling av personuppgifter är artikel 6.1 i förordningen om personuppgifter. (1) (b) och (f).


Utlämnande av dina personuppgifter

Utlämning av dina personuppgifter som en del av leveransprocessen 

Vi lämnar ut uppgifter om ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, beställningsnummer samt eventuella specifika önskemål kring leverans till den transportör som ansvarar för leveransen av dina beställda varor till dig. Om du har köpt en produkt som inte finns på lager kan de samma uppgifterna lämnas vidare till antingen producenten eller grossisten och i dessa fall kommer de att stå för leveransen istället.

Utlämning av dina uppgifter till externa samarbetspartners och databehandlare

Vi lämnar i olika tillfällen ut dina uppgifter till externa dataprocessorer eller samarbetspartners som behandlar dina uppgifter å våra vägnar. Det kan t.ex vara partners som hanterar och driver våra IT-system, hemsida eller skickar ut våra e-mail och sms samt fokuserar marknadsföring på externa plattformar och hemsidor, inklusive retargeting samt din bedömning av vår verksamhet och våra produkter.

De externa samarbetspartners är så kallade dataprocessorer, vilket innebär att de är agerar under våra instruktioner och att de behandlar uppgifter, som vi är dataansvariga för. Ingen dataprocessor får använda de insamlade uppgifterna till något annat syfte än att uppfylla deras avtal med oss och dataprocessorn är naturligtvis konfidentiell med dessa uppgifter. Samtliga dataprocessorer har ingått ett skriftligt dataprocessoravtal som ser till att om de inte håller sig till dessa krav, kan ställas inför personuppgiftslagen och annan lagstiftning inom detta område.

Utlämning av dina uppgifter till dataprocessorer utanför EU/EES 

Några av våra dataprocessorer är etablerade utanför EU/EES. Detta är bl.a Google Analytics v/Google LLC och Facebook INC, som är etablerade i USA. Genom databaserad certifiering under EU-USA. Sekretesskydd se dataskyddsbestämmelserna. 45, erforderliga garantier för överföring av information till Förenta staten.

Genom datorbaserad certifiering under EU-USA. Sekretesskydd, se dataskyddsbestämmelserna. 45, erforderliga garantier för överföring av information till Förenta staterna.

Du kan se Google LLC’s certifiering här

Du kan se Facebook Inc.'s certifiering här

När vi använder dataprocessorer etablerade utanför EU/EES kommer detta alltid ske genom säkerställda giltiga överföringsgarantier.


Dina rättigheter

Rätten till insikt

Du har alltid rätt till att begära av oss att vi informerar dig om vilka uppgifter vi har registrerat om dig, vilket syfte registreringen har, vilka kategorier av personuppgifter och vilka eventuella mottagare av uppgifterna kan vara. Samt var uppgifterna är tagna ifrån. 

Du har rätt att få en kopia av de personuppgifter vi har från dig. Om du vill ha en kopia av dina personuppgifter får du gärna skicka en skriftlig begäran till kundcenter@olivers-petfood.se. Du måste även bevisa att du är den person du utger dig själv att vara.

Rätten till korrigering

Du har rätt till att få de uppgifter om dig som inte stämmer korrigerade av oss. Så fort du inser att det är i fel i de uppgifter vi har registrerat om dig, bör du skicka en skriftlig begäran till oss om korrigering. Du måste även bevisa att du är den person du utger dig själv att vara.

Rätten att radera 

I vissa tillfällen har du rätten att få alla eller vissa av dina uppgifter raderade av oss, t.ex om du tar tillbaka ditt samtycke och vi inte har annan rättslig grund för att fortsättning behandlingen. I de fall där fortsatt behandling av dina upplysningar är nödvändiga, t.ex så att vi kan följa våra rättsliga skyldigheter, eller för att rättskrav kan fastläggas, verkställas eller försvaras, är vi inte skyldiga att radera dina personuppgifter. Du måste även bevisa att du är den person du utger dig för att vara. 

Rätten till att begränsa bearbetning för lagring

Du har i vissa tillfällen rätt till att få begränsad behandling av dina uppgifter till att lagring, t.ex om du menar att de uppgifter vi har om dig inte är korrekta.

Rätten till dataportabilitet

Du har i vissa tillfällen rätt till att få personuppgifter, som du själv angett till oss utlevererat i ett strukturerat och maskinläsbart format och du har rätt till att överföra dessa uppgifter till annan dataansvarig.

Rätten till invändning 

Du har alltid rätt att göra invändningar mot vår behandling av dina personuppgifter för direkt marknadsföring och för profilering så att vi kan fokusera vår marknadsföring, då denna bearbetning genomförs baserat på våra legitima intressen. Om du inte vill att vi använder dina personuppgifter till direkt marknadsföring och profilering bör du radera dina cookies, så som beskrivet i vår cookiepolicy.

Rätten till att ta tillbaka samtycke 

Du har alltid rätt till att ta tillbaka ett samtycke som du givit till oss angående behandling av personuppgifter för att kunna kontakta dig med nyhter, erbjudanden och rådgvining på e-mail, facebook, telefon eller sms. Du kan t.ex själva styra över din samtycken genom din kundprofilm.

Önskar du att ta tillbaka samtycke till annan behandling av din data, ombes du att skicka en skriftlig begäran till OLIVERS Kundcenter.

Rätten till att klaga

Du kan alltid skicka in ett klagomål till en dataskyddsmyndighet. Du kan använda dina rättigheter genom att skriva till kundcenter@olivers-petfood.se eller via telefon på
 040 668 87 56  Måndag - torsdag 9.30-16.00 & Fredag: 9.30-15.30


Radering av personuppgifter

Uppgifter som har samlats in i samband med ditt användande av olivers-petfood.se 

Du kan läsa mer om OLIVERS cookiespolicy angående radering av de uppgifter som vi samlar in från ditt användande av olivers-petfood.se.


Uppgifter har samlats in i samband med ditt köp hos OLIVERS

Uppgifter som vi samlar in i samband med ett köp hos OLIVERS kommer som utgångspunkt bli raderade 5 år efter din senaste aktivitet hos oss. Dina uppgifter sparas bl.a i så lång tid då det är nödvändigt för oss så att vi kan följa de rättsliga skyldigheter vi har kring bokföring, räkenskap och revision samt eventuella rättsliga krav och tvister.

När du kontaktar OLIVERS foderrådgivning eller kundcenter

Uppgifter som vi samlat in i samband med att du kontaktar OLIVERS kundcenter i samband med foderrådgivning eller annan kundservice, raderas senast 2 år efter din senaste aktivitet – om vi inte har annan rättslig grund att behålla din data (som t.ex om du genomför ett köp hos oss eller har anmält intresse för nyheter, erbjudanden och rådgivnings på e-mail, sms eller annat).

Uppgifter som vi samlat in vid anmälning av nyheter, erbjudanden och rådgivning

Uppgifter som vi har samlat in i samband med din anmälning till våra nyheter, erbjudanden och rådgivning raderas senast 1 år efter att du har tagit tillbaka ditt samtyck till att vi får kontakta dig eller senast 2 år efter den senast registrerade aktiviteten. Såvidare vi inte har annan rättslig grun för att behandla dina uppgifter som t.ex att du har ingått ett kundförhållande med oss.


Säkerhet 

Tekniska åtgärder 

Vi har genomfört passande tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder mot att personuppgifter oavsiktligt eller olagligt förstörs, försvinner, ändras eller försämras samt mot att det kommer till okändas besittning eller missbrukas.

Medarbetares tillgång till dina uppgifter

Bara medarbetare som verkligen behöver få tillgång till dina personuppgifter för att utföra deras arbete har tillgång till dessa.

Ändringar i vår integritetspolicy 

Vi reserverar oss rätten till att ändra i vår integritetspolicy. Du kommer alltid kunna se här på sidan, när vår integritetspolicy senast var uppdaterad.


Cookies

Läs mer om vor Cookie Policy här


Villkor för medlemsskap av Club OLIVERS

Som medlem av Club OLIVERS, har du möjlighet att handla med upp till 60% rabat på hela vårt sortiment* (*25% rabatt på foder, godis, kosttillskot och loppmedel. Få upp till 60% på tillbehör) mot ett fast belopp på 99 kr per månad. Efter anmälan till Club OLIVERS, dras beloppet automatiskt varje månad på ditt valda betalningskort. Medlemsskapet är helt utan bindningsperiod, och du kan när som helst uppsäga ditt medlemsskap. Du kan alltid bli medlem igen.

Är du medlem av ClubOLIVERS, levererar vi fraktfritt när du köper OLIVERS torrrfoder (utom provpåsar).

Som medlem av Club OLIVERS, får du alltid fri frakt på allt foder leverat till Danmark. Din medlemsrabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter, tex rabattkoder, flerstycksrabatter samt medlemsrabatter hos OLIVERS samarbetspartners. Du får dock alltid den bästa och högsta rabatten.


Åldersgräns och betalningsvillkor

Du måste ha fyllt 18 år för att bli medlem av Club OLIVERS. Påbörjande av ditt medlemsskap sker vid tillköp av detta på www.olivers.dk. därefter debiteras en månadsvis betalning på det betalningskort du har angett vid beställningen. Du kan läsa mer om betalningssätt och möjligheter i våra köpevillkor.

Vi erhåller oss rätten att ändra faktureringsdagen, om betalningen från ditt kort inte går igenom. Såvida att medlemskapet började på ett datum som inte existerar i den kommande månaden, blir du fakturerad på det datumet i nästkommande månad som vi anser passande. Om du tex börjar dit medlemsskap på Club OLIVERS de 31 januari, vill nästa betalningsdatum antagligen heta den 28 februari- och du faktureras via ditt kort detta datum. Frågor angående betalning bedes stålas till OLIVERS kundtjänst på telefon, e-mail.


Kortinnehavares ansvar

Registrering till Club OLIVERS är bindande från det ögonblick du beställer en produkt till medlemspris, eller senast när din 14 dagars ångerrätt utlöper. Kortinnehavare är bunden att betala det fulla belopp för de valda produkt/produkter. Efter registrering, blir ditt medlemsskap hos Club OLIVERS automatiskt förnyat varje månad- till du säger upp det.


Begränsningar i bruket av Club OLIVERS medlemsskap

Ditt medlemsskap hos Club OLIVERS är personligt och får endast användas av privatpersoner till egna privata ändamål och köp till eget hushåll. Det är inte tillåtet att använda Club OLIVERS till kommersiella ändamål eller vid offentliga sammanhang.

Uppsägning av Club OLIVERS medlemsskap

Vid registrering av medlemsskap hos Club OLIVERS är där ingen bindningsperiod, och du kan alltid säga upp ditt medlemsskap. Du uppsäger detta vid att logga in under "Mitt konto". Vid uppsägning av ditt medlemsskap, mottager du en bekräftelsesmejl. Om du INTE får en bekräftelse på mejl, kan du INTE anse ditt medlemsskap som uppsagt och bedes kontakta kundtjänst istället.

Vid uppsäges, slutar ditt automatiska förnyande. Din åtkomst till medlemsrabatter slutar från det ögonblick du uppsäger ditt medlemsskap. Om du på ett senare tidpunkt önskar att bli medlem igen hos Club OLIVERS, drar vi en månads betalning innan du får åtkomst till medlemsrabatten igen. Du är naturligtvis alltid välkommen att bli medlem hos Club OLIVERRS igen.

Ändring av villkor

OLIVERS erhåller sig rätten att med förvarning, ändra villkoren till detta avtal, eller att införa nya regler, villkor eller förhållande till ditt medlemsskap hos Club OLIVERS. Du blir informerad om detta genom mejl, via den e-mailadress du upplyste vid registrering och på olivers-petfood.se. Förändringar på grund av förhållanden utanför OLIVERS kontroll, härunder ändringar av tredjemans rättigheter o.dy. , kommer att genomföras så fort som möjligt med förkortad förvarning. Fortsatt användande av ditt medlemsskap hos Club OLIVERS efter villkorsändringar, ses som accept av dessa ändringar från din sida.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt på ditt medlemsskap hos Club OLIVERS. Ångerrätten bortfaller dock när du börjar använda ditt medlemsskap. Det gör du vid att genomföra ett köp till medlemspris. Läs meer om ångerrätt i våra köpevillkor.

Returrätt

Som medlem av Club OLIVERS har du 14 dagars returrätt på varor köpt til medlemspris. Se villkor för din returrätt under köpevillkor.

Missbruk av medlemsskap

OLIVERS erhåller sig rätten att stänga ner ditt medlemsskap och annullera evt öppna beställningar, som är strider mot gällande medlemsvillkor om det finns anledning att tro att dit Club OLIVER medlemsskap överförbrukas eller missbrukas.